За мен

Здравейте,

Казвам се Дарин Стойков и много обичам да готвя. Това последното сигурно вече е пределно ясно, щом съм направил и кулинарен блог.

Нарекох го fkusno защото обичам винаги нещо да променям. Възприемам рецептите като предизвикателство да намеря нещото, което може да стане по-добре и по-вкусно. Понякога се получава.

Освен рецепти, ще се опитам на този блог да публикувам и ревюта на различни продукти, ресторанти и заведения, магазини. За да споделя опита си и разочарованията си.

Наистина вярвам в девиза на Шеф Густо от „Рататуи“ – „Всеки може да готви“ и ще ви го докажа.

Винаги сте добре дошли

И за капак – на 15-ти август 2016 година на Ангел Кънчев 20 отвори врати ДАРО – моята пекарна-кафене-сандвичи. Винаги сте добре дошли.

daro_logo

* – снимката е от поредицата на списание GoodFood „Стани звезда“ с моето участие в нея – април 2011 година.

За контакт:

В допълнение – това е кулинарен блог, тук публикувам рецепти на ястия, които съм сготвил в собствената си кухня.

Права и правила

17 thoughts on “За мен

 1. Vassil Velitchkov

  Готини рецепти а Рататуи е вдъхновяващ филм за младите готвачи и онези които все още не правят разлика между креативност в кухнята и манджа просто за да поядем… Не спирай да твориш и успех!

 2. Maria Miteva-Christou

  Привет!
  Дали ще може да пуснеш публикациите ти на RSS да са на пълен преглед. По-удобно се четат и не трябва да ги отваряш в друг прозорец, това включва и четенето им от телефон.
  Благодаря ти предварително!
  Блога ти е разкошен! Имаш невероятен естетически усет!

  1. Дарин Стойков

   Привет,
   RSS-а е автоматичен и чете всичко до page-break който води към цялата статия. Единствения начин да го направя е да публикувам статиите без page-break но тогава на заглавна ще излизат по-малко публикации. Мисля, че съм активирал мобилната версия на блога, през телефон четенето трябва да е лесно

 3. Iskra Antonova

  Здравейте! Не знам дали сте актуален все още( последната ви редакция е от преди близо година и половина), но много се удоволствам от българските кулинарни блогове. Може би защото никога не се осмелих да създам свой….

  Особено такъв, създаден от мъж-:)))

  Аз самата съм много изкушена от кулинарията пи две важни причини. Първата е, че сум любопитна и лакома и втората е, че смятам усъвършенстването на сетивните възприятия ( в случая всички на куп) за етап към духовното ни осъзнаване и израстване.

  1. Дарин Стойков

   Здравейте
   Благодаря за милите думи и бързам веднага да кажа, че блогът се обновява редовно. Последната публикувана рецепта е от 14-ти март тази година. Статията "За мен" наистина не е обновявана от година и половина, но нямам какво повече да добавя като описание за себе си, затова и не съм я обновявал специално тази

 4. Andrey Krystev

  мноооо яко рърся си аз Равиоли и попадам на твоя блог Дари :)))) Много драго ми стана:)))

 5. Pingback: портокал-шоколадова бомба с Daro - muıııo

 6. CVETETO IVANOVA

  ЧУДЕСЕН И ПОЛЕЗЕН БЛОГ ! и ПРЕКРАСНО БИЗНЕС-НАЧИНАНИЕ! ПРИ ПЪРВА ВЪЗМОЖНОСТ ЩЕ ПОГЛЕЗЯ АПЕТИТА СИ В СЛАДКОТО „КАПАНЧЕ“! АДМИРИРАМ И ДВЕТЕ УСИЛИЯ!
  СЪС ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ДА ВЪРВИШ КЪМ УСПЕХ! :)

 7. Pingback: кукита за деня на детето - muıııo

 8. Pingback: ВРЪЧВАНЕ НА ГОДИШНИТЕ НАГРАДИ ЗА КУЛИНАРНИ БЛОГОВЕ В БЪЛГАРИЯ 2015 – МЕТРО АКАДЕМИЯ, СОФИЯ, БЪЛГАРИЯ – placescases.com

Вашият коментар