Пържени филийки с яйце - прозорчеШер e известна с много неща – песните си, ролите си в киното, пластичните си операции … (да не продължавам). Един от нейните филми, Лунатици, съм запомнил заради много просто и хитро ястие, което май се нарича прозорче. Може да бъде перфектната закуска, бързата вечеря или просто следобедното неделно похапване.

Всичко, което ви е необходимо са няколко филийки хляб, същият брой яйца, масло и подправки. Изрязвате средата на филийките, разтапяте маслото, запържвате леко филийките от едната страна и чупвате яйцата вътре. По някое време обръщате да се запържат и от другата страна и готово.

Пържени филийки с яйце - прозорче

Има няма пет-шест минути.

Подправяте с каквото си искате – сол, черен пипер, червен пипер. Много добре върви с една-две червени чушки от консерва, с резен домат, с парче сирене.

Наздраве! Времето = 10 минути общо :)


3 thoughts on “Яйцата на Шер

  1. Nezabravka Kirova-Hristova

    не съм знаела, че това си хапва Шер :) но го приготвям у дома по идея на една колежка от преди години :) – и така и така пиша – да споделя, че съм впечатлена от рецептите, които разгледах до момента – съвършени на вид, създаващи усещането за сложно приготовление, а толкова простичко е като проследиш стъпките – обяснявате много добре, за което БЛАГОДАРЯ! А да и сте сред фаворитите ми в Мастър Шеф :)

Вашият коментар